sl 00 386 40 418 554

Vodiči in vodičke, pridružite se naši ekipi!

Ekipa Ljubljana Urban Tours/Urbana Vrana širi krila. Pod svoji perutnici ponovno sprejema nove visokoleteče interpret(k)e ljubljanskih urbanih zgodb. Z drugimi besedami, projekt Ljubljanske urbane ture potrebuje nove moči, zato išče nadebudne ali izkušene vodičke in vodiče (ali pa, če vam je ljubše, vodnice in vodnike; čeprav so bojda vse te jezikovne različice pravilne; – kakorkoli: vabljene_i vse_i! 🙂 )

 

Veseli bomo, če se boste prijavili klub temu oz. pa prav zato, ker imate posebno, na prvi pogled z našo dejavnostjo nepovezano, ekspertno znanje, ki ste ga pridobili skozi poklicno dejavnost ali skozi kakšen prostočasni konjiček. Zelo bomo veseli, če imate izkušnje pri delu z ljudmi, še posebej pri vodenju skupin in javnem nastopanju, ker pri tem delu to itak rabite. 🙂  Navdušeni pa bomo, če poleg vsega znate tudi italijansko in ste za nameček še licencirani za turistično vodenje. Va bene? 🙂

 

Ekipa Ljubljana Urban Tours/Urbana Vrana je raznolika in sproščena. Ceni raziskovalni duh, kompetentnost in izkušnje z različnih področij. Tako so med nami denimo vizualna umetnica, gledališki režiser, dve pevki v indie bendih, politologinja, muzikologinja, prevajalka, komunikolog itd. Ljubljana Urban Tours/Urbana Vrana se počuti doma v drugačnem mestu, zato ponuja oglede Ljubljane, ki obiskovalkam_cem razkazujejo ne le zgodovinske znamenitosti in kulturno dediščino glavnega mesta, temveč podrobno obravnavajo tudi njene sodobne socio-kulturne značilnosti, od alternativnih prostorov in subkulturnih ustvarjalnih praks do modnega oblikovanja, kraft pivovarništva, jugonostalgije, street-artizma in feminizma.

 

Številne pozitivne in navdihujoče vtise z naših tur si lahko preberete tukaj.

 

OSNOVNE INFORMACIJE ZA KANDIDAT(K)E

Kdo se lahko prijavi: polnoletne osebe

Kakšno delo ponujamo: vodenje domačih in tujih gostov po Ljubljani proti plačilu

Pogoj: izkušnje z vodenjem skupin in/ali javnim nastopanjem; dobra seznanjenost z življenjem v Ljubljani in raznoliko zgodovino glavnega mesta; dobra seznanjenost z našo spletno stranjo

Prednost: znanje italijanščine; licenca turistične_ga vodnice_ka; fleksibilen delovni urnik

Pošljite nam: kratek življenjepis (maks. 1000 besed), v katerem navedete tudi znanje tujih jezikov, in kratko motivacijsko pismo (maks. 1500 besed) preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani z zadevo/subjectom “VRANArija”.

Rok prijave: 29. 10. 2018 ob 23.59

Vpišite svoj email